Hoe een reiki behandeling je ondersteunt na een miskraam

Waarom ontspanning belangrijk is na pril verlies en hoe een Reikibehandeling je daarbij kan ondersteunen

 
Na een pril verlies heeft je lijf EN te herstellen van een zwangerschap EN heb je te maken met rouw. Alles wat er in je lijf is opgebouwd mag weer worden afgebroken. 
 

Rouw na een miskraam

Rouw kent allerlei emoties, die we vaak nog niet aan kunnen en ze dan parkeren voor later. Denk bijvoorbeeld aan angst, jaloezie, schaamte, woede. De betekenis van emotie= energy in motion.
Deze energy in motion slaat zich op in ons lijf, wachtend tot we zover zijn om het eruit te laten. 
 

Emoties slaan zich op in je lijf

Meestal is er ‘geen juist moment’ om de emoties te doorvoelen of we weten niet meer hoe we erbij kunnen en blijven ze opgeslagen in ons lijf.
 

Energie blokkade

Na een tijdje kan de energie daar waar de emotie zit bevriezen. Zo onstaat er een blokkade. Wat ik vaak tegenkom is dat dit gebeurt in de onderbuik. Deze plek stuurt ook onze voortplantingsorganen aan. Met reiki werk je in de energie om deze blokkades aan te pakken.  
 

Reiki behandeling 

Het doorvoelen van de emoties is nodig om de energie weer te laten stromen.
Met een Reiki behandeling kan je energie ook weer laten stromen. Dan help ik je om in dat gebied weer te gaan voelen. Zodat jouw lijf uitteindelijk zelf weer aan de slag kan.
 
Na een Reiki behandeling komt de energie weer in beweging.  Je eierstokken en baarmoeder kunnen zo herstellen zodat jij fysiek, emotioneel en mentaal klaar bent voor een volgende zwangerschap.
 
#miskraamverwerken #miskraamcoaching #miskraambegeleiding #miskraammama #kinderwens #zwangernaverlies
 
 
 

 

Hier kun je meer lezen over hoe mijn Reiki behandelingen worden ervaren. 

Datum
Erlinde Weller

Reiki miskraam coach 

Als opgeleid Holistisch therapeut en als ervaringsdeskundige ben ik er voor jou. De Reiki energie laat je contact maken met je lichaam, je emoties. Vandaaruit ga je ontspannen, (weer) voelen en komt energie weer in beweging. In een veilige omgeving gaan we onderzoeken wat de diepere betekenis kan zijn voor jou van dit prille zwangerschapsverlies. Zodat jij met vertrouwen weer verder kunt. 

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.