Voor bedrijven

Verbinding en beweging in je organisatie.

Ben je op zoek naar:

  • Meer verbinding met je medewerkers? 
  • Impulsen en energie voor persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers? 
  • Gezamenlijk draagvlak en commitment voor een nieuwe visie of strategie?
  • Ontdekken en inzetten van talenten van medewerkers? 

Met echte verbinding en betrokkenheid ga je die stap maken!

Even voorstellen​

Na mijn opleiding bedrijfs- en consumentenwetenschappen heb ik eerst in FMCG bij een grote multinational gewerkt en aansluitend bij een creatief adviesbureau. Daarbij startte ik als trainee om vervolgens door te groeien als brandmanager en later creatief strateeg. Wat mensen drijft of juist tegenhoudt heeft me altijd geboeid en hoe je daar op in kunt spelen.

Wat ik heb geleerd, is dat er voor elke barrière een oplossing is. En dat je om in beweging te komen je collega’s of team nodig hebt. Steeds weer bleek me dat naast professionele technische en instrumentele middelen en concepten, vooral de menselijke invulling, contact en betrokkenheid de succesfactoren vormen.

"Wat mensen drijft of juist tegenhoudt heeft me altijd geboeid en hoe je daar op in kunt spelen"

Deze ervaring gecombineerd met mijn cultuursensitiviteit zijn voor mij de tools om te zien waar het in de verbinding beter en inspirerender kan. Mijn drive om iets in positieve zin te veranderen helpt mij om vervolgens – samen met jou – oplossingen en een aanpak te bedenken. Dit in de vorm van een advies in combinatie met een training of workshop.

Ben je op zoek naar verbinding en beweging in je organisatie?

Ik help je graag verder!

Zo ontwerp ik een traject: