Samenwerkingspartners

Partners met wie ik fijn samenwerk. Om jou op weg te helpen in je volgende stap(pen).

Veronique van Norden staat tijdens mijn verlof klaar staan jou te ontvangen. Ze is Kinder- en jeugdtherapeut, rouw- en verliestherapeut en NEI therapeut. Het is bijzonder hoe mooi dit allemaal in één plaatje kan vallen. Zeker als het gaat bij de verliezen tijdens die grote kinderwens. Helaas ken ik dat gevoel zelf ook. Drie jaar geleden zijn we ons zoontje verloren tijdens de zwangerschap en heb ik vijf miskramen meegemaakt. Het is een lange weg om jezelf weer terug te vinden en vertrouwen te voelen. Door de pijn van het verlies kun je verschillende emoties ervaren. Struggle je met je gevoelens en weet je niet precies wat je nou voelt en zou willen voelen? Weet je niet wat je met je verdriet/gevoel aan moet? Dan kan ik samen met jou kijken hoe ik je daarbij kan ondersteunen.
Fam. is een kleinschalige praktijk met vier verloskundigen. Wij bieden professionele verloskundige zorg op maat met een duidelijke visie. Fam. staat voor familie. Met de komst van een kind worden jullie een gezin. De letters F A M staan ook voor Fysiologie, Autonomie en Moederschap (ouderschap). Dit zijn voor ons de pijlers waarop de praktijk is gebouwd. Tijdens de spreekuurafspraken nemen we ruim de tijd. We nemen minder zwangeren aan dan de gemiddelde verloskundigenpraktijk en werken met een klein team van vaste verloskundigen. Hierdoor is er ruimte om elkaar te leren kennen en om alle mogelijke vragen en onderwerpen te bespreken. Als je met ons bevalt, heb je een bekend gezicht aan je zijde en kennen we je wensen en keuzes.
"Marise Bout is complementair therapeut en gespecialiseerd in vrouwengezondheid en hypnobirthing. Vertrouwend op een basis van paramedische kennis en een gereedschapskist vol natuurgerichte methodieken ondersteunt ze je graag bij vruchtbaarheid /zwanger worden, de menstrautiecyclus, zwangerschap, bevallen, postpartum herstel en de (peri)menopause. Ook is er ondersteuning mogelijk bij een miskraam, bijvoorbeeld met een rebozo sluitingsritueel, om bewust stil te staan bij deze levensgebeurtenis . Ook geeft ze hypnobirthing cursussen ter voorbereiding op een kalme, soepele bevalling.”
Thirza Jansen is psycho sociaal therapeut en is tevens (klinisch) verloskundige. Zij biedt coaching en pyschociale therapie, tijdens zwangerschap en moederschap, bevalling verwerken, stemmingswisselingen, emoties, twijfels, krachtig voelen, moed.

'Waarom moeilijk doen als het samen kan'

Loesje

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.