Perspectief sessie: maak kennis met mij

Een traject aangaan voor het verwerken van een miskraam is een bijzondere stap. De keuze voor een coach maak je niet zomaar. Het moet goed en veilig voelen. Daarnaast is het van belang dat de manier van werken aansluit bij jou.

Vrijblijvend kennis maken

Voordat je een besluit maakt is het verstandig om eerst kennis te maken en meer perspectief te krijgen. Dit kan bij mij via een vrijblijvende perspectief sessie. Tijdens deze sessie maken we kennis met elkaar en kun je al jouw vragen stellen. Ik vertel je wat je zoal kunt verwachten als je kiest voor begeleiding bij mij. Ik kan je dan meer vertellen over bijvoorbeeld mijn ervaringen, familieopstellingen, de modules van de levenslustformule en mijn coaching in het algemeen.

Boek hier een perspectief sessie.

Mijn persoonlijke ervaring 

Ik heb zelf tweemaal een miskraam gehad. Dit had emotioneel en mentaal een veel grotere impact dan ik had verwacht. Begeleiding in dit proces was vooral gericht op het fysieke stuk en de rest moest ik vooral zelf uitzoeken.

Het verschil in begeleiding bij een voldragen zwangerschap en na een zwangerschapsverlies is (te) groot. Daarom ben ik er voor vrouwen die dit (recent) meemaken zodat je je wel gehoord, begrepen en gesteund voelt. En dat niet alleen, in mijn coaching gaan we ook dieper in op wat zo’n verlieservaring jou kan bieden.

Mijn werkwijze

Ik maak gebruik van de helende kracht van Reiki. Dit zorgt dat het zelfherstellend vermogen van je lijf wordt geactiveerd en dit geeft extra ontspanning. Ook pas ik systemisch werk toe zoals familie opstellingen. Dit geeft je kindje letterlijk en figuurlijk een plek in het gezin. Dat geeft rust aan jou en ook eventuele volgende kindjes.
Samen zorgen we ervoor dat je ruimte maakt in jezelf, je verleden en alles loslaat dat jou niet meer dient. Hierdoor kun je vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Een sessie kun je direct hier inplannen of stuur mij even een mailtje.

‘Samen ruimen we je blokkades op zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet treedt’

 

Levenslustig na miskraam

Over Erlinde  

Bij het verliezen van de 3 kindjes in prille zwangerschappen, viel het me op dat het me mentaal en emotioneel meer raakte dan ik had gedacht. Dat bleef terugkomen op allerlei momenten. Er was na mijn miskramen voornamelijk begeleiding op fysiek vlak. Super fijn, want dat is ook een proces. Maar de impact die het mentaal en emotioneel op me had was vele malen groter. Tussen de verliezen door zat een ‘normale’ zwangerschap. Door het grote verschil in begeleiding voelde ik aan alles, hier wil ik mijn positieve bijdrage leveren. Het is mijn missie om vrouwen de mentale- en emotionele begeleiding te geven na een pril verlies (miskraam). 

Plan hier een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en te kijken hoe ik je het beste kan begeleiden. 

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.