Reviews

Wat anderen over mij zeggen:

Hieronder lees je de ervaringen van klanten die ik heb geholpen bij hun proces. Dit geeft een indruk van wat jij kunt verwachten en hopelijk biedt het je perspectief voor jouw eigen proces.

"Na een missed abortion op 11 weken en zeven maanden later een vroege miskraam bij 5 weken merkte ik dat ik wel wat hulp en steun kon gebruiken van een professional die ook nog eens snapte waar ik doorheen ging. Zo kwam ik uit op de VIP Levenslustformule van Erlinde. Eye opening opdrachten die je in je eigen tijd kunt uitvoeren. Maar de sessies die ik met/bij Erlinde heb mogen ervaren, zijn voor mij echt belangrijke toevoegingen. Ik heb veel handvatten mogen krijgen om in te zien dat het leven nu ook al mooi en waardevol is. Een nieuwe zwangerschap is er (nog) niet, maar ik heb dankzij Erlinde wel alle vertrouwen gekregen dat het goedkomt. Met of zonder dat tweede kindje. En dat laatste vind ik een belangrijke en geruststellende bevestiging; het is al goed zoals het is. Dat alleen al inzien (en dat deed ik vlak na de miskramen écht niet) geeft rust en ruimte. Dank Erlinde voor je mooie inzichten en bemoedigende woorden 'dat heb je allemaal zelf gedaan'. Jazeker, maar absoluut met hulp van jou! :)"
Sanne, Journey specialist
Januari, 2024
"Ik heb gedurende een jaar meerdere sessies bij Erlinde gevolgd, die ik allemaal als heel waardevol heb ervaren door de fijne begeleiding. Erlinde kan goed luisteren en ze stelt de juiste vragen, daarnaast deden we tijdens de sessie altijd een oefening die bij de hulpvraag paste. Dit hielp mij om beter te kunnen voelen en meer inzicht in mijzelf en bepaalde situaties te krijgen. Zeker een aanrader!"
Katja, Onderzoeker Wageningen UR
Januari, 2024
"Onder begeleiding van Erlinde een opstelling gedaan. Als heel prettig en nuttig ervaren. Bijzonder om te ervaren hoe een opstelling werkt en inzichten te krijgen terwijl de representanten elkaar noch de casus in detail kennen. Heel interessant. Fijne begeleiding van Erlinde. Haast onzichtbaar op de momenten dat het liep en zichtbaar wanneer er meer verheldering nodig was. Nogmaals dank Erlinde en ook de representanten. Aanrader!"
Marjon, onderneemster
November 2023
"Wat een bijzondere begeleiding geeft Erlinde! Het heeft mij heel goed gedaan om samen met andere vrouwen die een pril verlies hebben meegemaakt de levenslust module te hebben doorlopen. Het was een mooie afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen waarbij de verwerking in gang wordt gezet. Een prachtig cadeau aan jezelf! Ik heb met veel liefde terug leren kijken op de periode van verlies en mogen ervaren waar mijn leerpunten nog liggen. Erlinde Dankjewel voor je kennis, openheid en begeleiding. Ik raad het iedereen aan!"
Lotte, zwangerschapscoach en pedagoog
November, 2023
"Mooie ervaring gehad met perfecte begeleiding van Erlinde tijdens het bijwonen van een opstelling als representant. Erlinde begeleidt de avond zorgvuldig, van begin tot eind met passie en aandacht voor haar vak en de mens."
Judith van Schijndel
November, 2023
"Het verlies van ons derde kindje viel mij onverwacht veel zwaarder dan de eerste twee. Opzoek naar een manier om met dit verlies om te gaan kwam ik op de website van Erlinde terecht. Na enige twijfel (hulp vragen is niet mijn sterkste eigenschap) heb ik contact opgenomen voor een intake gesprek waaruit een losse sessie volgde. Meteen voelde ik mij op mijn gemak. Reiki is mij niet onbekend, Erlinde weet waar ze het over heeft en haar openheid zorgt voor vertrouwen. Na deze sessie vielen er al stukjes op z’n plek, ik ging naar huis met een verlicht gevoel en besef dat de niet fysiek aanwezige kindjes allemaal hun eigen plekje hebben en er echt wel mogen zijn. Hierop volgend heb ik deelgenomen aan het Levenslust programma. Als vrouw van en werkende moeder van een peuter vind ik tijd maken voor de dingen waar ik energie uithaal niet gemakkelijk, met als gevolg vrijwel nergens meer energie uit te halen. Na het derde verlies vond ik dat het tijd werd om weer tijd in mezelf te steken, ik kon wel weer wat levenslust gebruiken. Naast het verwerken van de prille verliezen en gerichte oefeningen die je tijdens de modules aan het denken zetten, maar niet het gevoel geven iets te ‘moeten’, heb ik het als prettig ervaren contact te hebben met dames die in eenzelfde situatie verkeren. Open zijn over de onzekerheid die ik ervaar en herkenning in elkaar te vinden maakt deze ‘situatie’ minder eenzaam. Ik heb meer rust in mezelf gevonden, fijne oefeningen om naar terug te grijpen, maar vooral weer tijd weten te creëren om actiever bezig te zijn met dingen waar ik plezier en energie uit haal. Ik ben trots dat opzoek ben gegaan naar hulp in een grotere vorm en merk dat deze investering in mezelf het zeker waard is. Lieve Erlinde, bedankt dat je doet wat je doet, voor je betrokkenheid en openheid. De stappen die ik met jouw hulp en het programma heb genomen hebben ervoor gezorgd dat ik vooruit kan en er in relatief korte tijd weer een stukje rust en levenslust is teruggekomen."
Stephanie, deelneemster Levenslust VIP
Juli 2023
"Ik heb onlangs een heerlijke reiki, inclusief coaching sessie gehad van Erlinde. Erlinde is een hele professionele en kundige therapeut. Erlinde luistert aandachtig naar je en weet door haar eigen ervaring en haar uitgebreide kennis (welke ze heeft opgedaan door het volgen van haar studies) heel goed die bekende spiegel voor je te houden en je die inzichten te geven die je nodig hebt en verder brengen. Ik raad een afspraak met Erlinde dan ook zeker aan! Je gaat de deur uit met weer nieuwe energie."
Carmen, Productmarketeer
November, 2022
"Erlinde heeft goed door hoe ze je op je gemak moet stellen, nadat ik 3 kindjes was verloren in een jaar tijd was het tijd voor mij om aan mezelf te werken. Alles een plek te kunnen gaan geven. Erlinde heeft me daar ontzettend goed mee geholpen, het vinden van rust in mijn lijf en in mezelf. Erlinde is ontzettend vriendelijk, ze is rustig, stelt de juiste vragen en heeft goede tips en adviezen. Als je twijfelt, neem vooral contact op dan kom je er achter dat ik gelijk heb."
Daisy, Fotograaf
November 2022
"Een kinderwens klinkt voor sommigen zo vanzelfsprekend maar helaas is dat niet voor iedereen het geval. Zo ook in ons geval. Vorig jaar stond onze wereld stil nadat ons zoontje stil werd geboren met 21 weken. Wat een roze wolk had moeten zijn werd een zware periode in ons leven. De wens op een klein wonder was echter onveranderd groot en dus besloten we door te gaan deze wens te realiseren. Helaas hebben we nog drie miskramen meegemaakt. Via goede vrienden is Erlinde op ons pad gekomen. 

Het contact voelde heel vertrouwd, warm en respectvol. En alles kwam aan bod: liefde, zorgen, angst, verdriet noem het maar op. Wat dat mij met name heeft gebracht is een gevoel van rust, acceptatie en tegelijkertijd loslaten van verdriet en het allerbelangrijkste vertrouwen. 
Vertrouwen in de toekomst, in mijzelf, mijn lijf en in het proces waar we in zitten."
Veronique, kindertherapeute
September 2022
"Erlinde weet iedere keer met zoveel kennis en oprechtheid de juiste snaren te raken. Ik voel dat na een sessie bij Erlinde er weer lucht komt in mijn lijf, mijn hoofd weer helder. De rust die zij uitstraalt, het vertrouwen dat zij geeft, zorgt dat er een prachtige basis gelegd wordt om mijn lichaam en geest vooruit te helpen. De meditatie was heel fijn m even mijn buik aandacht te geven, ook al is het al een tijdje terug dat ik miskramen meemaakte. Maar dat deel van mijn lijf mag wel wat extra aandacht."
Dorien Accuntmanager VVE beheer
Juli 2022
"Erlinde is rustig, vriendelijk en stelt je op je gemak. Je bent nadien rustig, zen en krijgt bruikbare inzichten. Een aanrader!"
Inoek, Arts
April 2022
"De sessie “ongeremd jezelf” met Erlinde heb ik als heel fijn ervaren. Je wordt meegenomen in een reis waardoor je je aan het einde lichter en vrijer voelt je doelen achterna te gaan en jezelf te zijn. Er is iets losgekomen bij mij waar ik al een tijdje tegen aan hikte. Dankjewel Erlinde!"
Anne, Hormoontherapeut
Maart 2022
"Ongeremd jezelf, ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar Erlinde nam ons als groep helemaal mee. Om vervolgens op een heel fijne manier los te laten wat niet meer nodig is. wat tegen hield. Met haar enorm rustige stemgeluid en duidelijke stapjes is dat makkelijker dan zelf maar blijven proberen".
Fenna, Studiekeuze coach
Maart 2022
"De sessie met erlinde was mooi, heel rustig begeleidt ze je door het proces. ik ben me bewust dat ik bepaalde dingen in mijn leven niet doe omdat er een blokkade/angst in de weg zit, tijdens deze sessie heb ik een eerste stap gemaakt om een grote angst los te laten en merk nu al verschil in mijn dagelijks leven!"
Kiki, Keramiste en Illustrator
Maart 2022
"Erlinde ontvangt je met een warm gevoel; dat maakt dat het een fijne en vertrouwde omgeving is. Hierdoor voelde ik de ruimte om echt te focussen op haar stem en mezelf toe te staan om mijn overtuigingen los te laten tijdens de sessie. Daarna voelde ik de ruimte die het maakt energetisch in mijn systeem. Bedankt Erlinde voor deze mooie ervaring!"
Sacha, Hypnosecoach
Maart 2022
"De Ongeremd jezelf Masterclass is echt een cadeautje voor jezelf. De meditatie en fijne begeleiding van Erlinde zorgen er echt voor dat je alles kunt loslaten wat je tegenhoudt, op welk vlak dan ook (wat voor jou op dat moment relevant is). Aan het einde van de Masterclass voelde ik een nog sterkere kracht om mijn business droom waar te maken. Dank je wel Erlinde!"
Hanneke Orthomoleculair coach bij PowerFem
Maart 2022
Ik had een heel prettige ervaring met Erlinde. Ze heeft de gave je snel op je gemak te laten voelen, stelt zich vriendelijk, rustig en professioneel op. Denkt met je mee, luistert goed en heeft goede tips en adviezen, waarbij ze je toch ook je eigen weg laat kiezen. Alles voelde heel natuurlijk, terwijl er ook duidelijk een plan achter haar werkwijze zit. De behandeling heeft me veel ontspanning en 'loslaten' gebracht, waar ik nu ook nog regelmatig op teruggrijp, wanneer ik merk dat de spanning weer even oploopt.
Paulien, Specialist ouderengeneeskunde
Maart, 2022
"Dit was voor mij de eerste ervaring met coaching ism lichaamsgerichte therapie met reiki. Ik was bang dat ik het zweverig zou vinden, maar dat was helemaal niet het geval. De Reiki was heel ontspannen en gaf me een enorme energie boost. Erlinde kan goed luisteren en verrassende verbindingen leggen. Zo heb ik waardevolle nieuwe inzichten gekregen."
Marlies, Brandmanager
Oktober 2021
"Met Erlindes hulp kon ik mijzelf weer wat beter begrijpen. Ik voelde direct resultaat en het heeft mij geholpen om vertrouwen te hebben in het maken van bepaalde keuzes die al een tijd in mijn hoofd zaten. Ook kreeg ik er een hoop energie voor terug!"
Wies, Contentcoordinator
Augustus 2021
"Ik had vantevoren geen verwachtingen, stond er open in. De afspraak en behandeling heb ik als heel prettig en fijn ervaren. Erlinde had het goed voorbereid, er was een fijne sfeer en de behandeling heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Naast dat het ik nieuwe kennis heb gekregen over mijzelf was het ook heerlijk ontspannen. Een tip voor iedereen om eens te proberen en te ervaren wat je lichaam je vertelt. En naast dat, een uur ontspannen is sowieso heel goed voor je 😊."
Marjon, Onderneemster
Juli 2021
"Na een sessie met Erlinde voelde ik me weer helemaal ontspannen. Ze werkt op een rustige manier en geeft duidelijke toelichting bij haar handelingen."
Yvonne, Programmamanager Openbaarvervoer
Mei 2021
“De behandeling voelde voor mij als een heerlijk rustmoment met een aantal interessante inzichten. Erlinde stelt je erg op je gemak en stelt goede vragen. Zeker een aanrader!”
Loes, Landschapsarchitect
April 2021
"Voor mij was de reiki behandeling door Erlinde de eerste keer. Heel bijzonder waarbij ik meerdere dingen in mijn lijf heb ervaren tijdens de behandeling. Het heeft mij rust gebracht en het gevoel dat ik wat meer kan 'loslaten'."
Anneline, Onderneemster
Maart 2021
"De behandeling van Erlinde was verhelderend. Er kwamen thema’s ter sprake waar ik mee struggle en waar ik verder mee aan de slag wil. De behandeling gaf me een boost om weer meer aandacht aan deze thema’s te besteden. Daarnaast was de behandeling ook heel ontspannen."
Tessa, HR businesspartner
Maart 2021
"Ik vond de behandeling van Erlinde heel bijzonder, echt een aanrader! Ik was niet zo bekend met reiki dus had niet echt een idee wat ik precies kon verwachten. Dus ik ging er open in. Zo bijzonder welke dingen er tijdens zo'n behandeling worden 'aangeraakt' waar je je niet zo bewust van bent maar als je erbij stilstaat echt aanwezig zijn. En het gesprek na afloop, maakte de behandeling compleet. Dat deed Erlinde met zoveel professionaliteit, rust en vertrouwen. Heerlijk om regelmatig zo'n 'zelf-check' te doen."
Renata, Marketingcommunicatie specialist
Februari 2021
"Erlinde is rustig en stelde me op mijn gemak. Ze is professioneel en luistert goed. De sessie was bijzonder en heeft me aan het denken gezet."
Emma, Organisatieadviseur & Coach
Februari 2021
"De filosofie van reiki spreekt me aan - ondersteund worden door levensenergie om me heen - Erlinde kon dat goed uitlegggen. Haar aanrakingen hadden op mij een groot ontspannend en helend effect en ik vond de benadering heel prettig. Met respect, interesse en aandacht."
Jania, Sociale domein educatie
Januari 2021
“Als duurzaamheidsmanager bij een commercieel bedrijf weet ik dat selfcare essentieel is om op lange(re) termijn goed te blijven presteren. Na veel vanuit mijn hoofd te werken was een sessie bij Erlinde waarin ze hielp om naar binnen/naar mijn gevoel te gaan ontzettend ontspannend. Haar nuchtere maar lieve aanpak stelde me gelijk op mijn gemak. Het voelde als een mini vakantie waar ik vrolijk en ontspannen weer van terug kwam!”

Anneleen kwam langs voor ontspannende reiki behandelingen
Anneleen, Duurzaamheidsmanager
Januari 2021
"De behandeling bij Erlinde heb ik als zeer prettig ervaren. Het gaf rust en een moment om even tot mijzelf te komen."
Len wilde graag van langdurige fysieke klachten af.
Len, IT ondernemer
December 2020

“Mijn fysieke klachten zijn een signaal van mijn lichaam als herinnering aan gevoelens die ik heb verbannen uit mijn bewuste leven”

Edith Eger
Psycholoog en auteur

Strippenkaart korting

Patronen die er langzaam zijn ingeslopen kosten tijd om te veranderen. De meeste clienten besluiten daarom om meerdere sessies te boeken.
Met de strippenkaart krijg je 5-10% korting.

5-10%
korting per sessie
  • 5% korting bij afname van 5 behandelingen
  • 10% korting bij afname van 10 behandelingen
  • De strippenkaart is in de praktijk te koop
  • Totaal prijs is afhankelijk van gewenste behandeling
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.