Ontspanningsoefening na een miskraam

Om je te ondersteunen na pril zwangerschapsverlies en je meer te laten ontspannen in deze periode heb ik een ontspanningsoefening voor je opgenomen.
Voor de oefening start geef ik je ook nog een paar tips om het beste resultaat te behalen. 
Levenslustig na miskraam

Niet alleen fysiek

Nadat ik zelf twee maal een miskraam doormaakte merkte ik dat het emotioneel een grotere impact had dan ik vooraf dacht. Begeleiding bestond vooral uit het fysieke stuk en daarna werd ik weer op mezelf aangewezen. Met hup de ‘schouders eronder’ ging ik ook al snel weer aan het werk. Een patroon wat ik herken uit mijn jeugd, dan hoef je niet te voelen. Maar daarmee is het gevoel, de emotie niet weg. 

Reiki en systemische coaching na een miskraam

Nadat ik zelf ook een voldragen zwangerschap meemaakte, was het verschil in begeleiding zo groot. En dat terwijl je bij pril zwangerschapsverlies er ‘niks voor terugkrijgt’. Er ligt ook een taboe op, er wordt nog maar weinig over gesproken. Daarom ben ik er voor vrouwen die dit (recent) meemaken. Zodat je je gehoord, begrepen en gesteund voelt. En dat niet alleen, in mijn coaching gaan we ook dieper in op wat het je wil vertellen dat dit gebeurt. De helende Reiki energie zorgt dat het zelfherstellend vermogen van je lijf wordt geactiveerd en geeft extra ontspanning. Met systemisch werk geef je je kindje letterlijk en figuurlijk een plek. Dat geeft rust aan jou en eventuele volgende kindjes. Zo zorgen we er samen voor dat je ruimte maakt in jezelf, je verleden en alles dat je niet meer dient loslaat en daardoor weer vol vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. 

'We zorgen er samen voor dat je je blokkades kunt opruimen en vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt'

Resultaat coaching:

Ontspanning
Een behandeling brengt je dichter bij je gevoel
Dichter bij je gevoel
Een behandeling geeft je nieuwe inzichten
Meer inzicht in jezelf
Een behandeling draagt bij aan herstel
Vertrouwen in je lijf

Om je een steuntje in de rug te geven heb ik een ontspanningsoefening voor je opgenomen. Met als doel dat je kunt ontspannen en contact maakt met je lichaam. 

Voor de meditatie start geef ik je ook nog een paar tips om het beste resultaat te behalen. 

Vraag hem nu aan en kies voor jezelf. Je kunt de oefening op elk moment en zo vaak als je wil beluisteren. 

Wat anderen zeggen

“Mijn fysieke klachten zijn een signaal van mijn lichaam als herinnering aan gevoelens die ik heb verbannen uit mijn bewuste leven”

Edith Eger
Psycholoog en auteur

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.