Reiki behandeling na miskraam
Reiki behandeling na miskraam: hoe werkt het?

Na een pril verlies heeft je lijf tijd nodig om te herstellen van een zwangerschap EN heb je te maken met rouw. Alles wat er in je lijf is opgebouwd mag weer worden afgebroken. Ontspanning na een miskraam is essentieel voor herstel. Een reiki behandeling na een miskraam kan jou ondersteunen in dit proces. Hieronder vertel ik je er alles over.

 

Rouw na een miskraam

Rouw kent allerlei emoties, die we vaak nog niet kennen of aan kunnen. Dit parkeren we voor later. Denk bijvoorbeeld aan angst, jaloezie, schaamte, schuld en woede. De betekenis van emotie = energy in motion.
Deze energy in motion slaat zich op in ons lijf, wachtend tot we zover zijn om het eruit te laten. 
 

Emoties slaan zich op in je lijf

Meestal is er geen juist moment om de emoties te doorvoelen of we weten niet meer hoe we erbij kunnen. Op deze manier zetten emoties zich vast in ons lichaam.
 

Energieblokkades

Na een tijdje kan de energie daar waar de emotie zit bevriezen. Zo onstaat er een blokkade. Wat ik vaak tegenkom is dat dit gebeurt in de onderbuik. Deze plek stuurt ook onze voortplantingsorganen aan. Met reiki werk je in de energie om deze blokkades aan te pakken. Een reiki behandeling na een miskraam helpt om blokkades opruimen waardoor de energie weer kan stromen. 
 

Reiki behandeling na miskraam werkt verlichtend

Het doorvoelen van de emoties is nodig om de energie weer te laten stromen.
Met een reiki behandeling kun je energie ook weer laten stromen. Dan help ik je om in dat gebied weer te gaan voelen. Zodat jouw lijf uitteindelijk zelf weer aan de slag kan.
 
Na een reiki behandeling komt de energie weer in beweging.  Je eierstokken en baarmoeder kunnen herstellen zodat jij fysiek, emotioneel en mentaal klaar bent voor een volgende zwangerschap. Ook helpt dit om allerlei klachten zoals bijvoorbeeld vermoeidheid te verlichten. Mis je balans en veerkracht? Dan kan een reiki behandeling een passende methode zijn voor jou.
 
Wil je meer over reiki of andere methodes die jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact met mij op.
 
 
 
 

 

Hier kun je meer lezen over hoe mijn Reiki behandelingen worden ervaren. 

Datum
Erlinde Weller

Reiki miskraam coach 

Als opgeleid Holistisch therapeut en als ervaringsdeskundige ben ik er voor jou. De Reiki energie laat je contact maken met je lichaam, je emoties. Vandaaruit ga je ontspannen, (weer) voelen en komt energie weer in beweging. In een veilige omgeving gaan we onderzoeken wat de diepere betekenis kan zijn voor jou van dit prille zwangerschapsverlies. Zodat jij met vertrouwen weer verder kunt. 

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.