Reiki coaching
Wat is Reiki?

Wat is Reiki eigenlijk? Wat gebeurt er tijdens een behandeling? Is het niet zweverig? Deze vragen krijg ik regelmatig. Graag leg ik je in dit artikel wat Reiki is, hoe het je kan helpen en deel ik een ervaring van een van mijn cliënten

Wat is het precies? 

Reiki is een Japanse helingstechniek en het betekent ‘universele levensenergie’. Alles wat levend is heeft energie nodig om te kunnen bestaan. Reiki energie stroomt overal in ons en om ons heen. Als Reiki master geef ik deze energie door via mijn handen. Dat zijn zachte aanrakingen terwijl de cliënt zit, staat of ligt op de massagetafel. 

Deze energie ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het geeft het als het ware een oppepper met extra energie daar waar nodig. En dat kun je voelen. Na een Reiki behandeling voel je je lijf letterlijk weer in beweging komen, weer stromen. Je gaat letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen. 

Wat kan een Reiki coaching voor je doen? 

Wanneer je bijvoorbeeld rondloopt met fysieke klachten ligt daar vaak een diepere oorzaak aan ten grondslag. Een Reiki behandeling je te ontspannen, waardoor je ook zelf beter gaat voelen wat er werkelijk speelt. Daarnaast nemen fysieke klachten of energieblokkades door een Reiki healing af omdat het letterlijk weer gaat stromen in die gebieden. 

Je fysieke klachten of energie blokkades nemen af, het gaat weer stromen in die gebieden en dat voel je. 

Je voelt je na een behandeling vaak ook nog eens extra energiek!  Het kan lichter aanvoelen, omdat je letterlijk spanning kwijtraakt. Tijdens een behandeling merken we beiden signalen op, want het lichaam liegt nooit. Rationeel kunnen we van alles uitleggen, maar als je gevoel daarbij niet klopt ontstaan er blokkades.  Het geeft je dus diepe inzichten over welk patroon, gedrag of emotie gezien wil worden.

Lichaamsgerichte coaching Utrecht

Is het dan niet zweverig? 

Werken met Reiki energie, als je me dat een paar jaar gelden had gezegd had ik het zweverig gevonden. Van mijn cliënten krijg ik terug dat ik het juist helder en nuchter weet uit te leggen. Zakelijk en spiritueel gaan namelijk prima samen. En als ik zie dat bij mijn cliënten fysieke klachten verdwijnen, ze bewuster worden van hun patronen en vanaf nu juiste keuzes voor zichzelf weten te maken dan kan ik je bij twijfel alleen maar uitdagen het zelf een keer te komen ervaren. 

“Dit was voor mij de eerste ervaring met coaching met reiki. Ik was bang dat ik het zweverig zou vinden, maar dat was helemaal niet het geval. De Reiki was heel ontspannen en gaf me een enorme energie boost. Erlinde kan goed luisteren en verrassende verbindingen leggen. Zo heb ik waardevolle nieuwe inzichten gekregen” 

Marlies, Brandmanager

Heb je regelmatig last van fysieke klachten, kan je niet goed ontspannen of heb je het gevoel vast te zitten in je leven? 

Plan dan nu een gratis perspectief gesprek! Dan bespreken we hoe ik je kan helpen.

Meer lezen over de ervaring van anderen met Reiki coaching? Klik dan hier.  

Datum
Erlinde Weller

Reiki miskraam coach 

Als opgeleid Holistisch therapeut en als ervaringsdeskundige ben ik er voor jou. De Reiki energie laat je contact maken met je lichaam, je emoties. Vandaaruit ga je ontspannen, (weer) voelen en komt energie weer in beweging. In een veilige omgeving gaan we onderzoeken wat de diepere betekenis kan zijn voor jou van dit prille zwangerschapsverlies. Zodat jij met vertrouwen weer verder kunt. 

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.