Aanbod

Hoe ik jou kan helpen

Zoek je hulp na een miskraam om jouw verlies te verwerken? Dat is een liefdevolle en moedige keuze. Ik heb al vele vrouwen geholpen hierbij. Zelf heb ik ook dit proces meegemaakt met vallen en opstaan. Het is een intens, maar ook een heel verrijkend en leerzaam proces.

Ik bied verschillende vormen van begeleiding. De focus van mijn werkwijze ligt op het versterken en hervinden van vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, je lijf en het leven. Op die manier kan er weer ruimte ontstaan voor meer levenslust, rust en eventueel een nieuwe zwangerschap in de toekomst. 

 

Benieuwd wat bij jou past? In een vrijblijvende perspectief sessie verkennen we de mogelijkheden. 

Hieronder een overzicht van mijn aanbod. Meer uitleg, kun je vinden door erop te klikken.

Per 8 februari 2024 ben ik met zwangerschapverlof tot de zomer. Tijdens mijn verlof zijn de producten met een * nog steeds beschikbaar. Zo kan je de komende tijd toch mijn digitale begeleiding krijgen als je dat wenst. 

Levenslustig na miskraam
Vragen? Plan een gratis perspectief gesprek en weet hoe ik je kan helpen.

Wat anderen over mij zeggen

Heb je een andere vraag?

Wil je gewoon kennismaken of staat hetgeen je zoekt er niet bij? Plan dan een gratis perspectiefgesprek. Daarin krijg je een ander perspectief op je situatie, kan je al je vragen stellen en kijken we hoe ik je verder kan helpen. 

Resultaat Reiki coaching:

Ontspanning
Een behandeling brengt je dichter bij je gevoel
Dichter bij je gevoel
Een behandeling geeft je nieuwe inzichten
Meer inzicht in jezelf
Een behandeling draagt bij aan herstel
Vertrouwen in je lijf

“Pas als onzichtbare patronen zichtbaar zijn gemaakt, kun je grip krijgen en bewust kiezen hoe je ermee omgaat”

Els van Steijn
Coach en Auteur van ‘De Fontein’

Meest gestelde vragen

De ervaring leert dat er tussen de 3-6 sessies nodig zijn om echt stappen te maken. 

De afspraak duurt zo’n 90 minuten. 

  • Je ervaart meer rust en ontspanning waardoor je beter slaapt, lager in je ademhaling en relaxter in je vel zit
  • Soms heb je meer dorst, drink sowieso extra water om alle afvalstoffen af te voeren.
  • Het kan zijn dat je klachten tijdelijk iets verergeren. Je kunt bijvoorbeeld iets emotioneler zijn, je wat vermoeider voelen of wat meer pijn ervaren. Dat komt omdat de behandeling iets in beweging zet. Dit effect ebt na een paar dagen vanzelf weer weg.
  • Na de sessie is het aan te raden nog wat tijd voor jezelf te nemen om te reflecteren op de inzichten die je hebt gekregen en na te genieten van het effect van de ontspanning.

We starten met een gesprek om te achterhalen waar je mee aan de slag wil. Vervolgens ondersteun en help ik je contact te maken met je lijf. Regelmatig maak ik gebruik van mijn handen (o.a Reiki). Deze leg ik op het lichaam om de aandacht op bepaalde plaatsen te vestigen. Je gaat bepaalde dingen voelen die in jezelf spelen. Aansluitend bespreken we jouw en mijn observaties en verklaren we samen wat je lichaam je laat zien. Naast een rustig en ontspannen gevoel ga je naar huis met meer inzicht in jezelf en kom je dichter bij je gevoel. Dit zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van je lijf weer aan de slag gaat. Waardoor je klachten afnemen.

Soms krijg je opdrachten voor thuis mee, zodat wat je leert je kunt toepassen thuis. 

Als coach ben ik een erkend CAT therapeut. Dat betekent dat je aan bepaalde richtlijnen voldoet, daarop ben ik gescreend. Op dit moment worden de behandelingen niet vergoed door de verzekeraar. Een afspraak is echt een investering in jezelf voor de lange termijn.

Je kan in je gewone kleding komen, wel is het fijn dat deze kleding niet al te strak zit. Dan kan je lichaam goed doorstromen. Tijdens de behandeling houd je je kleding aan, wel mag je je schoenen uit doen. Sommige mensen vinden het fijn om dan sokken te dragen. Als je dat wil raad ik je aan deze mee te nemen. 

Wanneer je graag aan je klachten wilt werken en op zoek wilt naar de oorzaak ervan ben je hier aan het juiste adres. Nuchterheid, eigen ervaring en werken met energie worden gecombineerd. Over het algemeen ervaren cliënten het niet als zweverig. Mocht je twijfelen dan kun je altijd een berichtje sturen of even bellen.

Reiki staat voor ‘levensenergie’. En gaat over het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Tijdens de behandeling wordt er contact gemaakt met ‘energie’. Het enige wat jij hoeft te doen is te ontspannen en ervoor open te staan. Je zult zelf merken wat het positieve effect is. Reiki wordt regelmatig gebruikt in de behandelingen.

Denk bijvoorbeeld aan stress- en spanningsklachten die zich uiten als fysieke pijnen in je lichaam, gevoelens van onrust of vermoeidheid, of een burn-out. Vaak geeft het lichaam een signaal nog voordat je doorhebt dat er wat is. Als je last hebt van vervelende kwalen die steeds maar niet overgaan, kan het de moeite waard zijn eens te gaan onderzoeken wat je lichaam je hiermee wil vertellen.

Je kunt allereerst de huisarts bezoeken, hij of zij kan een diagnose stellen. Vervolgens kun je overwegen om verder op zoek te gaan naar de oorzaak van je klachten. Twijfel je of je bij mij op de juiste plek bent? Plan dan een gratis kennismaking in en dan bekijken we samen of je hier verder geholpen kunt worden.

Het kan fijn zijn om nog even rustig te zitten direct na de behandeling. Maar in principe kan je na de behandeling kan je gewoon op de fiets of met de auto naar huis. 

Voor de behandeling maakt dat niets uit. Het kan zijn dat jij het als minder prettig ervaart dat je net gegeten hebt en aansluitend mag gaan liggen voor de behandeling. In dat geval zou ik iets meer tijd tussen de afspraak en je laatste maaltijd laten zitten.


De afspraken zijn individueel, dan heb je de meeste focus op jezelf. Mocht er een speciale reden zijn dat je hieraan behoefte hebt dan kunnen we dat altijd bespreken.

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.