Masterclass: Je weer goed voelen na een miskraam

Dacht jij ook dat het vanzelf beter gaat?

Misschien had je gedacht net als ik dat een miskraam niet zo’n impact zou hebben op je. En dat wanneer je je fysiek beter voelt, het wel voorbij is. Maar dat valt tegen. 

Wanneer je dat herkent, is de Masterclass: ‘Hoe kan ik me weer goed voelen na een miskraam’ wat voor jou. 

Misschien had je gedacht net als ik dat een miskraam niet zo’n impact zou hebben op je. En dat wanneer je je fysiek beter voelt, het wel voorbij is. Maar dat valt tegen. 

Wanneer je dat herkent, is de Masterclass: ‘Hoe kan ik me weer goed voelen na een miskraam’ wat voor jou. 

Meld je hieronder aan voor de Gratis masterclass op 25 april om 19.30u 

In deze masterclass: 

  • Leer je wat je naast het doorvoelen ook nog te doen hebt 
  • Voel je je gezien en gehoord, je bent niet alleen
  • Leer je de stappen die je kunt zetten om je direct beter te gaan voelen, zodat je weer de sprankelende versie van jezelf wordt, klaar om het leven door te geven 

In deze masterclass: 

  • Leer je wat je naast het doorvoelen ook nog te doen hebt 
  • Voel je je gezien en gehoord, je bent niet alleen
  • Leer je de stappen die je kunt zetten om je direct beter te gaan voelen, zodat je weer de sprankelende versie van jezelf wordt, klaar om het leven door te geven 

Steeds meer onderzoek naar de impact

Dat miskramen naast een fysieke-  een langdurigere mentale en emotionele impact hebben laat ook recent onderzoek zien (The Lancet, 2021). Zo is er een verhoogde kans op angst, depressie en PTSS. Zo’n 20% van de vrouwen ervaart PTSS klachten na een miskraam. 

Wanneer je emotionele en mentale stress ervaart heeft dat een negatieve impact op je vruchtbaarheid (Taylor, 2016). 

Het is dus belangrijk om te zorgen dat jij je weer goed gaat voelen. Misschien nog wel meer wanneer je kinderwens onverminderd is.

Over Erlinde  

Bij het verliezen van de 3 kindjes in prille zwangerschappen, viel het me op dat het me mentaal en emotioneel meer raakte dan ik had gedacht. Dat bleef terugkomen op allerlei momenten. Er was voornamelijk begeleiding op fysiek vlak. Tussen de verliezen door zat een ‘normale’ zwangerschap. Door het grote verschil in begeleiding voelde ik aan alles, hier wil ik mijn positieve bijdrage leveren. Het is mijn missie om vrouwen de mentale- en emotionele begeleiding te geven na een pril verlies (miskraam). 

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.