Reiki miskraam coaching

Reiki miskraam coaching:
is er voor jou als:

  • Je één (of meerdere) miskramen hebt meegemaakt;
  • Het voelt alsof je lijf je in de steek heeft gelaten, het doet niet wat je had verwacht;
  • Omgang met emoties vind je lastig, je wil de aandacht niet op je vestigen;
  • Je mag de huisarts of verloskundige altijd bellen, alleen ja wanneer doe je dat? Want je hebt het gevoel niet hun prioriteit te zijn.
  • Na het verlies wil je graag weer dat alles normaal is, dus ga je zo snel mogelijk weer aan het werk; 
  • Je hebt behoefte aan een luisterend oor en wil van je tegenslagen leren;
  • Je wil het gebeurde een plek geven en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan
Wil je weten hoe dit jou helpt en even kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak in

Wat is reiki coaching?

Uniek in deze vorm van lichaamsgerichtecoaching is het kijken naar wat het lichaam vertelt. Naast ontspanning activeert Reiki het zelfherstellend vermogen van het lichaam. In een verdrietige periode zoals na een miskraam zijn beiden heel prettig voor je herstel, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je emoties krijgen echt de ruimte, je bent veilig in mijn praktijk. Samen brengen we de balans in je lichaam weer terug. En gaan we op zoek naar de boodschap die hierin voor jou mogelijk verborgen ligt. 

De taal van ons lichaam

Voelen wordt ook wel de taal van ons lichaam genoemd. Je herkent vast wel dat je je direct op je gemak voelt bij iemand of er juist ver vandaan wil. Gevoel gaat vaak voor je ratio uit. Daarom werkt het krachtig als onderdeel van een coachingsessie. Je lijf geeft je signalen, die je iets willen vertellen. Via reiki coaching wordt je je bewuster van de signalen. Dat geeft je de mogelijkheid om zelf weer aan het roer te staan. 

 

Reiki tijdens een sessie

Meditatie voor support

Om je een steuntje in de rug te geven heb ik een meditatie voor je opgenomen. Met als doel dat je kunt ontspannen en contact maakt met je lichaam. Ook als je nog geen meditatie ervaring hebt, wordt deze als heel prettig ervaren. Voor de meditatie start geef ik je ook nog een paar tips om het beste resultaat te behalen. 

Vraag hem nu aan en neem dat moment voor jezelf. Je verdient het.  

Laat je emailadres achter en ontvang jouw gratis medidatie voor vertrouwen en ontspanning. 

Wat anderen zeggen

Werkwijze

Tijdens een afspraak ontvang ik je graag in mijn praktijk aan huis. Voorafgaand stel ik je per mail wat vragen zodat ik al wat over je weet. Deze bespreken we uitgebreid. 

Vervolgens ondersteun en help ik je contact te maken met je lijf.  Daarbij gebruik ik verschillende technieken; denk aan Reiki healing, systemisch werk, familieopstelling, EFT, Chakra alignment en visualisatie oefeningen. Regelmatig maak ik gebruik van mijn handen middels Reiki. Deze leg ik op het lichaam om de aandacht op bepaalde plaatsen te vestigen. Dit zijn lichte aanrakingen en worden als heel prettig ervaren. Jij mag je focussen op je ademhaling met je ogen dicht en ontspanne

Wat anderen zeggen

Resultaat Reiki coaching:

Ontspanning
Een behandeling brengt je dichter bij je gevoel
Dichter bij je gevoel
Een behandeling geeft je nieuwe inzichten
Meer inzicht in jezelf
Een behandeling draagt bij aan herstel
Vertrouwen in je lijf

“Mijn fysieke klachten zijn een signaal van mijn lichaam als herinnering aan gevoelens die ik heb verbannen uit mijn bewuste leven”

Edith Eger
Psycholoog en auteur

Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies.